kom och bli en i gänget


Slussens Pensionat är ett familjeägt musikhotell som har växt organiskt sedan starten 1987.  Då som nu med fokus på musik, mat och unik miljö.
Från midsommar till slutet av augusti har vi öppet restaurangen varje kväll med livemusik. Senare under hösten har vi musikhelger och konferenser. Vi är en musikklubb, ett semesterhotell, en förstaklassig restaurang och en bra konferensanläggning. Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till. Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma. Vi hjälper givetvis till med boende och andra praktiska detaljer som måste falla på plats om du vill flytta hit över säsongen!

Så vad väntar du på? Kom och bli en i vårt grymma gäng vetja!

.

Är du en grym hovmästare? 

Som hovmästare kommer du jobba tätt tillsammans med vår restaurangchef. I rollen ingår att ha koll på bokningar, placera gäster, ha övergripande koll på serveringen och styra servispersonalen, kommunicera med köket angående läget i matsalen samt ha god kännedom om dryckesutbud och kunna komma med rekommendationer till gäster.

Det är ett roligt och inspirerande arbete i en oslagbar miljö. Här träffar du mycket människor och här skapas många minnen – inte minst från grymma musikupplevelser.

Vi söker dig som vill leverera grym service och brinner för mat och dryck, tycker att det är kul med lite fart och fläkt, men samtidigt kan jobba bra under stress. Du bör ha god kännedom om drycker, framförallt viner. Sommelierutbildning ser vi som meriterande, men det är absolut inget krav.

Vi frågor kontakta Julian Sohlberg på 0707307248 eller skicka din ansökan till info@slussenspensionat.se   

Är du kock och älskar att laga gött käk

Vill du ha den unika chansen att jobba sida vid sida med stjärnkocken David Lundqvist tillika Årets Kock 2018? Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och en kreativ ådra och vet vad det innebär att tillsammans med köksmästaren leda ett kök. 

Vi jobbar med råvarans smaker för att lyfta den maximalt och med lokalproducerad mat med mycket kärlek. Det här är en unik chans att få lära dig av samt skaffa värdefull kunskap av världens goaste David!

Vid frågor om tjänsten kontakta David Lundqvist på 0723508533 eller maila din ansökan till info@slussenspensionat.se 

 

.

Barpersonal med glimten i ögat

Är du en jäkel på att blanda drinkar? Kan du tappa den perfekt skummade ölen? Eller är du go och gla och vill lära dig? Vi söker dig som vill leverera grym service och brinner för mat och dryck, tycker att det är kul med lite fart och fläkt, men samtidigt kan jobba bra under stress. 

Det är ett roligt och inspirerande arbete i en oslagbar miljö. Här träffar du mycket människor och här skapas många minnen – inte minst från grymma musikupplevelser.

Skicka in din ansökan eller frågor om tjänsten till info@slussenspensionat.se 

 

Slussens Pensionat

559346-6807
Slussen 415
47393 Henån

info@slussenspensionat.se
+46 304 37525