kom och bli en i gänget


Slussens Pensionat är ett familjeägt musikhotell som har växt organiskt sedan starten 1987.  Då som nu med fokus på musik, mat och unik miljö.
Från midsommar till slutet av augusti har vi öppet restaurangen varje kväll med livemusik. Senare under hösten har vi musikhelger och konferenser. Vi är en musikklubb, ett semesterhotell, en förstaklassig restaurang och en bra konferensanläggning. Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till. Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma. Vi hjälper givetvis till med boende och andra praktiska detaljer som måste falla på plats om du vill flytta hit över säsongen!

Så vad väntar du på? Kom och bli en i vårt grymma gäng vetja!

Är du kock och älskar att laga gött käk

Vill du ha den unika chansen att jobba sida vid sida med stjärnkocken David Lundqvist tillika Årets Kock 2018? Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och en kreativ ådra och vet vad det innebär att tillsammans med köksmästaren leda ett kök. 

Vi jobbar med råvarans smaker för att lyfta den maximalt och med lokalproducerad mat med mycket kärlek. Det här är en unik chans att få lära dig av samt skaffa värdefull kunskap av världens goaste David!

Vid frågor om tjänsten kontakta David Lundqvist på 0723508533 eller maila din ansökan till info@slussenspensionat.se 

 

Slussens Pensionat

559346-6807
Slussen 415
47393 Henån

info@slussenspensionat.se
+46 304 37525 

Öppet vardagar för konferenser & förbokade sällskap. 

I februari 2024 öppnar vi vår pop-up fine dining restaurang Hallins Hus! 

Se vad som händer på Slussen!