fbpx

kom och bli en i gänget


Slussens Pensionat är ett familjeägt musikhotell som har växt organiskt sedan starten 1987. Då som nu med fokus på musik, mat och unik miljö.
Från midsommar till slutet av augusti har vi öppet restaurangen varje kväll med livemusik. Senare under hösten har vi musikhelger och konferenser. Vi är en musikklubb, ett semesterhotell, en förstklassig restaurang och en bra konferensanläggning. Prestigelöst och roligt ställe att jobba på alltså – med starkt varumärke som vi lever upp till, men levererar helst lite till. Personalomsättning här är väldigt liten, de allra flesta väljer att återkomma. Vi hjälper givetvis till med boende och andra praktiska detaljer som måste falla på plats om du vill flytta hit över säsongen!
Så vad väntar du på? Kom och bli en i vårt grymma gäng vetja!

Välkommen med din ansökan reda nu, men förvänta dig inte svar fören mitten/slutet av februari.
Har du inte hört något då, hör gärna av dig igen!

.

Är du grym på service och vill jobba säsong på Slussen? 

Är du grym på service och vill göra säsong på vår lilla sommarpärla Slussens Pensionat? För sommarsäsongen 2024 söker vi hovmästare, servis och barpersonal som vill förgylla våra gästers besök hos oss.

Under sommarsäsongen har vi livemusik varje kväll med Sveriges artistelit. I restaurangen sätter vi cirka 100 gäster per kväll där vi serverar en satt trerättersmeny med tillval från en snacksmeny. Maten som serveras håller hög kvalitet med fokus på lokala råvaror som kompletteras av ett noggrant utvalt dryckessortiment.

Det är ett roligt och inspirerande arbete i en oslagbar miljö. Här träffar du mycket människor och här skapas många minnen – inte minst från grymma musikupplevelser.

Vi söker dig som vill leverera grym service och brinner för mat och dryck, tycker att det är kul med lite fart och fläkt, men samtidigt kan jobba bra under stress. Tidigare erfarenhet är ett plus, men om du är peppad på att komma hit & sugen på att lära dig, så lär vi dig det du behöver!

Vi frågor kontakta Julian Sohlberg på 0304-375 25 eller skicka din ansökan till info@slussenspensionat.se   

Souschef till Slussens Pensionat

Vill du ha den unika chansen att jobba sida vid sida med stjärnkocken David Lundqvist tillika Årets Kock 2018? Vi söker dig som är van att ta eget ansvar och kan organisera din tid själv. Du ska vilja jobba i team och samarbeta, har höga mål med din matlagning och en kreativ ådra och vet vad det innebär att tillsammans med köksmästaren leda ett kök. 

Du förväntas att bidra med idéer kring menykomposition och nya rätter, ansvara för övrig kökspersonal och bidra till vår goda stämning. 

Vi jobbar med råvarans smaker för att lyfta den maximalt och med lokalproducerad mat med mycket kärlek. Det här är en unik chans att få lära dig av samt skaffa värdefull kunskap av världens goaste David!

Tjänsten är en fast anställning på 100% med tillträde maj 2024. Vid frågor om tjänsten kontakta David Lundqvist på 0304-37525 eller maila din ansökan till info@slussenspensionat.se 

 

.

Säsongspersonal till hotell, reception & frukost

Är du en jäkel på att blanda drinkar? Kan du tappa den perfekt skummade ölen? Eller är du go och gla och vill lära dig? Vi söker dig som vill leverera grym service och brinner för mat och dryck, tycker att det är kul med lite fart och fläkt, men samtidigt kan jobba bra under stress. 

Det är ett roligt och inspirerande arbete i en oslagbar miljö. Här träffar du mycket människor och här skapas många minnen – inte minst från grymma musikupplevelser.

Vi behöver även personal som kan jobba helger och lågsäsong april-oktober. 

Skicka in din ansökan eller frågor om tjänsten till info@slussenspensionat.se 

 

Slussens Pensionat

559346-6807
Slussen 415
47393 Henån

info@slussenspensionat.se
+46 304 37525 

Öppettider 
Vid evenemang krävs bokning.

Juni
Ons-lör 18-21 
Midsommarafton: Midsommarmeny & öppet hotell
Midsommardagen: Musikquiz med Gunnar

Juli
Lunch 11.30-14.30 
Middag 18-21

Augusti
Ons-lör 18-21

September-november 
Öppet vid evenemang.

Se vad som händer på Slussen!