Välkomna till Slussens egna fine dining restaurang!
David Lundqvist, tillika Årets Kock 2018 och Julian Sohlberg, sommelier bjuder in till Social Fine Dining i pop-up-restaurangen Hallins Hus. Målet med Hallins Hus är att fira vår region i allt vad den har att erbjuda vad gäller råvaror, historia och kultur.
Hallins Hus lever hela året. Under våren, sommaren och hösten skördar vi och tar tillvara det naturen och odlingarna erbjuder. När vintern är här och Hallins Hus öppnar tar vi hem närproducerat kött och det finaste av fisk och skaldjur.
Välkomna till en intim och intensiv upplevelse i sittningar om 22 personer, många serveringar och överraskningar från skog, hav och odlande grannar – serverade med utvalda och spännande drycker.
Pris & bokning
Hallins Hus är bokningsbart enligt kalendern nedan. För sällskap över 20 personer är Hallins Hus bokningsbart veckans alla dagar. Välj ert datum och klicka på BOKA. Önskar du boka detta paket utan övernattning, välkomna att maila er bokningsförfrågan till info@slussenspensionat.se.
Lör 8 mars | BOKA | |
Fre 14 mars | Gästspel med Viktor Westerlind! | BOKA |
Lör 15 mars | Gästspel med Viktor Westerlind! | BOKA |
Lör 22 mars | BOKA | |
Lör 29 mars | BOKA | |
Lör 5 april | BOKA | |
Lör 12 aril | Winemakers Dinner | BOKA |