fbpx

Bröllop & fest – skapa minnen för livet

 

Våren och försommaren är bröllopens tid på Slussen! Då spirar den fräscha grönskan och träden blommar. Vi har ett fåtal bröllop eller abonnerade fester per år under dessa gör vi vårt yttersta för att leverera en sann Slussenupplevelse med mycket kärlek för varma och glada minnen. 

Vill du abonnera för en fest så tar vi också emot dessa förfrågningar. Upplägget är detsamma förutom att vigseln är borttagen, brudskål är utbytt mot välkomstskål och att ett fullt dansgolv ersätter brudvalsen. Premisser för antal gäster och priser är det samma – välkomna att skapa minnen med oss! 

.

Så går ett Slussen-bröllop till

Många väljer att vigas utomhus med hav och klippor som bakgrund. Den mest populära vigselplatsen är berget invid pensionatet med Havstensfjorden som kuliss. Vill ni viga er i kyrkan finns vackra Torps Kyrka ca 2 km härifrån. Efter vigselceremonin kommer vi ut till er med en brudskål. Så är det dags för middagen. Vi dukar fint med linne, ljus och blommor i vår vackra glasveranda över vattnet. Vi serverar en tre rätters bröllopsmeny med utvalda viner eller andra drycker. Sen bryter ni bordet och tar plats på dansgolvet. Det är dags för brudvalsen! Era gäster hakar på och kvällens fest kan börja. Baren är öppen – ni väljer själva hur ni vill göra: Ni bjuder på fri bar, ni begränsar sortimentet eller era gäster betalar själva – allt är ok.
Framåt småtimmarna är det dags att avrunda kalaset. Då är det perfekt med en vickning. Hjärtligt välkomna, lovers!

Pris, gästantal och vad som ingår  

I våra bröllopskuvert ingår brudskål med påfyllning och kanapé, tre rätters middag, vin till förrätt, varmrätt och dessert, kaffe och vickning samt dukning, dekoration vid bordet, servering, lokal och musikanläggning. I priset ingår också två planeringssamtal/möten.
Vi har förslag på försommar- respektive höstmeny.

Vi räknar med att merparten av era gäster vill övernatta.
Vi har 38 rum på pensionatet och ytterligare ca 15 i grannskapet.
Minsta antal för bokning: 70 personer middag, ca 60 personer övernattning.

Välkommen med en förfrågan till info@slussenspensionat.se

Slussens Pensionat

559346-6807
Slussen 415
47393 Henån

info@slussenspensionat.se
+46 304 37525 

Öppettider 
Vid evenemang krävs bokning.

Juni
Ons-lör 18-21 
Midsommarafton: Midsommarmeny & öppet hotell
Midsommardagen: Musikquiz med Gunnar

Juli
Lunch 11.30-14.30 
Middag 18-21

Augusti
Ons-lör 18-21

September-november 
Öppet vid evenemang.

Se vad som händer på Slussen!