När:
14 augusti, 2021 heldag
2021-08-14T00:00:00+02:00
2021-08-15T00:00:00+02:00

Lyfter taket på Slussen lördag den 14/8? Rickard & Juvelerna kommer tillbaka för andra gången den här sommaren då det blev en utsålt för snabbt senast. Rickard och Juvelerna är ett lika märkligt som mäktigt projekt. En organism som pulserar genom årtiondena.
Rickard Nilsson samlade för första gången ihop ett gäng fantastiska musiker 2012. Spelade in en platta och lirade live så mycket det bara gick. Bandmedlemmarna hittade han på
västkusten. I Göteborg och på Orust, närmare bestämt. Musiken och texterna kretsade kring vardagliga händelser ur ett hyfsat medelmåttigt liv.
Juvelerna, som jag alltid kallar mitt band, spred sig några år senare ut över landet och likt en gammal björn, slumrande, inte sovande, gick projektet i vila…….MEN!! December 2020 blev hungern hos björnen för stor, han ruskade sömnigheten ur pälsen och
klev ut i världen igen. Samlade ihop de juveler som inte somnat för gott och hittade några fantastiska nya.
En ny singel släpptes, älskad av många. Låtar skrevs och spelades in, låtar skrivs och spelas in.
ALDRIG har det varit en liknande energi i bandet. Det känns som att allt går vår väg med musiken och historierna vi vill berätta. Rickard och hans juveler är tillbaka. Mängder av låtar finns i pipe-line. Denna gång är det lång tid kvar tills björnen kryper ner i idet igen. Det känns som att vår tid är nu, mer än någonsin förut.
Välkomna tillbaka, Rickard och Juvelerna.

Boka Music Lovers´-paketet:

Music Lovers paketet är en ultimat Slussen-upplevelse med mat, musik och miljö.
Pris är från 2095 kr per person och inkluderar:

  • Övernattning
  • Frukost
  • Trerätters middag
  • Intim konsertupplevelse

I år är konserterna reserverade för övernattande gäster pga restriktioner.
Vill du endast se på musik eller se på musik och äta middag? Skriv upp dig på kölista för sena avbokningar, om platser blir lediga hör vi av oss.
Maila: info@slussenspensionat.se med namn, telefonnummer, antal personer, önskat datum & artist att komma – märk mailet med ”Kölista till *artistens namn*”

Vi följer självklart restriktioner om avstånd!