DET SVENSKA MUSIKHOTELLET

Höst & vår 22/23

Sommaren har gått i rasande fart. En lång härlig sommar med spännande smakupplevelser, magiska musikupplevelser, sköna nätters sömn och drömmiga frukostar. Hösten på Slussen kommer bestå av konferenser, livemusik och quizkvällar.

MUSIKQUIZ, LIVE-MUSIK & BRÖLLOP

Med start 7:e oktober och varje fredag fram till jul kommer vi arrangera en quizturnering med burgare & bärs i baren,  tillsammans med ett klurigt musikquiz komponerat av Gunnar Pedersen. Restaurangen öppnar 18:00 och första frågan rullar ut runt 20:00! Under lördagarna kommer vi att ha restaurangen öppen med livemusik! På vardagar höst och vår har vi öppet för konferenser och vår/försommar -23 tar vi emot bröllop. För bröllops eller konferensförfrågan maila info@slussenspensionat.se.
Upptäck programmet här >

musikscen i vattenlinjen

Vill du uppleva musik riktigt nära?
När vi har konsert bjuder vi på en helhetsupplevelse. Music Lovers-paketet inkluderar konsertbiljett, tre eller fyra rätters middag, övernattning och frukost. Du kan också boka ett paket med Konsert & Middag eller enbart en plats i baren.
All bokning sker online.
Spana in vårt musikprogram >

Nördar på musik, Mat & miljö

På norra Orust i Bohusläns innerskärgård ligger en pärla – en legendarisk musikscen, ett semesterhotell, en gastronomisk metropol och en vacker plats för kreativa möten. Slussens Pensionat  har funnits i nuvarande form sedan 1987 och drivs av kärlek till musik, mat och umgänge.

På Slussens lilla scen spelar Sveriges bästa artister och i köket basar David Lundqvist, Årets Kock 2018.
Välkommen till ett familjeföretag som står för kvalitet, hållbarhet och stort hjärta.

Läs mer om vår story >

Lokala råvaror i fokus

 Vi satsar på Orust. Tillgången på härproducerat varierar såklart  men vi har en sann lyx att handla massor av råvaror från ön. Tillexempel Fredrik & Emelie i Röra som levererar sin sparris i flätad korg från grönsaksland in i köket. Yoghurten till frukostbuffén som kommer från Eva Lisas kossor på Torps Farm ett stenkast härifrån. Läs mer om restaurangen här >

Bröllop, möte eller musikpaket?

Veranda med människor som sitter och fikar i sommarväder

Konferens med livemusik?

Vill du boka en konferens, planerar du workshopdagar eller vill du kicka igång kollegorna efter semestern? Vi älskar kreativa möten,
maila oss så återkommer vi med offert inom 72 h.
Läs mer här >

champange glas med champange mot suddig bakgrund

Bröllop & fest

Här finns alla möjligheter att skapa minnen för livet. Med unika hotellhus och en restaurang på havet kan ni njuta av en helhetsupplevelse.
Maila oss för förfrågan.
Läs mer här >
Spegel med guldram, i spegeln syns en dubbelsäng i ett hotellrum

Hotell & paket

Vi har flera olika event under året. Fokus ligger på musikpaketen, men det dyker också upp kvällar med vinprovning eller extra spännande matupplevelser.
Läs mer och boka här >

Det ska vara Hållbart att unna sig

Vi tar hand om vår miljö. Slussens Pensionat ligger mitt i havsviken med skog och öppna betesmarker nästgårds, det blir självklart från början. Det går inte att kompromissa med planeten för vi har bara en. Vi har sedan start arbetat aktivt med ett hållbart förhållningssätt. Lokal mat, ekologiska viner, giftfri miljö och hållbara aktiviteter är bara några av våra ställningstaganden. Vi har gjort valen åt dig så att du som gäst bara kan njuta.

Slussens Pensionat

559346-6807
Slussen 415
47393 Henån

M: info@slussenspensionat.se
T: +46 304 37525 

Öppettider:

Fredagar från 18 burgare & musikquiz
Lördagar 18-01 mat och musik