Våra hus och rum!

Pensionatet

Huvudbyggnaden ligger alldeles i vattenlinjen vid badplatsen. Här finns matsal / konsertlokal och sju rum.
Vill ni bo här bokar ni:

Trebäddsrum med havsutsikt – på 3:e våningen med balkong och utsikt mot havet. En dubbelsäng, en enkelsäng gör rummet bekvämt för 2 – 3 personer. Här finns också två bäddfåtöljer som kan bäddas upp – totalt kan alltså fem personer bo här – maila oss om detta i så fall.! Eget badrum

Dubbelrum med havsutsikt – på 3:e våningen med dubbelsäng, balkong och utsikt mot havet. Eget badrum.

Trebäddsrum – på 3:e våningen med balkong i söderläge. En dubbelsäng och en enkelsäng. Kan bokas för 2 – 3 personer. Obs att ni måste ange huvudbyggnaden som ett önskemål i  bokningen – är det inte ledigt placeras ni i ett av våra hus i hamnen. Nog så trevligt, se nedan. Eget badrum.

Enkelrum plus – på 2:a våningen med balkong och utsikt över vattnet. En enkelsäng och en bäddbar fåtölj. Perfekt för en person – fint men en smula trångt för två. Eget badrum.

 

Alfridas Hylla

Alldeles bredvid huvudbyggnaden nere vid badplatsen ligger Alfridas Hylla.
Rummen har alla ingång från en loftgång som också är en balkong med sittmöbler med viss utsikt mot havet. Här ligger sammanlagt sex rum med separata sängar. Alla har eget badrum.
Vill ni bo här bokar ni och anger som önskemål att ni vill helst vill bo på Alfridas Hylla:

Dubbelrum standard.  
eller
Dubbelrum standard Funktionsanpassat.
Ett av rummen är anpassat för dig som har ett funktionshinder / är rullstolsburen. Parkering finns alldeles utanför. 

Cafétöserna

Cafetöserna ligger nere i hamnen snett emot Café Tillsammans.
Huset rymmer 16 personer, här finns kök och samlingsrum med teve, samt en rymlig och solig altan som vätter mot Runnsvattnet. Om ni vill bo här, boka och ange Cafétöserna som önskemål i bokningen:

Trebäddsrum – på 2:a våningen med en dubbelsäng och en enkelsång. Kan bokas för 2 – 3 personer. Eget badrum.

Dubbelrum standard – på 2:a eller 1:a våningen med balkong / uteplats. Observera att sängen är en dubbelbädd av den något smalare typen, 140 cm. Eget badrum.

Hallins hus

Hallins Hus ligger en kort promenad från huvudbyggnaden, precis jämte bäcken som rinner ut i hamnen. Här finns ett mysigt vardagsrum med öppen spis och teve, kök och en stor altan mot havet. Här ligger fem rum med sammanlagt tio bäddar. Ni bokar och anger i bokningen att ni önskar bo i Hallins Hus:

Trebäddsrum – på första våningen med en dubbelsäng och en enkelsäng. Eget badrum. Kan bokas för 2-3 personer.

Dubbelrum standard – också på första våningen. Dubbelsäng. Eget badrum.

Enkelrum – på första våningen alldeles i anslutning till balkong och vardagsrum. Eget badrum.

Tvåbäddsrum budget – på 2:a våningen med ett gemensamt badrum för dessa två rum. Två separata sängar. Ett bra alternativ för två par som känner varandra eller om ni vill ha ett lite billigare alternativ och inte har problem att dela badrum med ett annat par.

Mári

Mári är en charmig stuga med två rum, kök och badrum och ligger i trädgården i hamnområdet.
Här kan man bo två till fem personer, perfekt för en familj eller nära vänner. En rymlig altan med eftermiddagssol och havsutsikt gör huset extra trevligt. Sovrummet har en dubbelsäng och i vardagsrummet finns en soffa som kan bäddas upp, 140 cm, och en enkelsäng. Du bokar:

Stuga med havsutsikt – för 2 – 5 personer.  Eget badrum. Obs att stugan räknas som ett rum i bokningen! Ni skriver in 1 rum och plussar på antal personer.

Stockholm

Stockholm, döpt efter det stolta fartyget, ligger mitt i vår lummiga trädgård nere i hamnen och rymmer 8 personer. Här finns ett stort samlingsrum / konferenslokal, litet vardagsrum med teve och havsutsikt på andra våningen, kök och en spatiös altan i två väderstreck. Här bokar ni och anger Stockholm som önskemål:

Dubbelrum standard – på andra våningen i anslutning till det lilla vardagsrummet. Rummen har dubbelsängar och egna badrum.

Maskinrummet – rummet ligger i källarplan med eget badrum i anslutning, utanför rummet. Två breda enkelsängar. Här bor ni avskilt och lite billigare.

Röda Huset

Röda Huset ligger bara ett par meter från vattnet längst in i hamnen. Här finns en studio för två personer med sovrum, badrum och vardagsrum / pentry och en större lägenhet för två – sex personer med ett större och två små sovrum, två badrum och vardagsrum / pentry.
Charmigt och avskilt och helt nyrenoverat. Uteplats på gräsmattan mot havet och eftermiddagssol. Boka:

Blå Studion – för 2 personer. 
Röda Huset – för 2 – 6 personer. Obs att Röda Huset räknas som ett rum i bokningen! Ni skriver in 1 rum och plussar på antal personer.

Utvalda bilder på våra rum