Skaldjursupplevelser!

Musselexpedition!

På Musselexpeditionen tar ni er ut i Bohusläns vackra innerskärgård ombord på fiskebåten M/S Märta. Dagens mål är blåmusslan, en av Västerhavets främsta delikatesser. Ni får en härlig dag på sjön med milsvida musselodlingarna. En oförglömlig båttur med Janne Bark, ett spännande äventyr med musselskörd och till sist ett äkta musselkok med vitlök, vin och havets sälta!
Turen utgår från Lyckorna, på andra sidan fjorden, från april till oktober, enskilda bokningar – fasta turer,  grupper  – på förfrågan.  Ni bokar Musselexpeditionen direkt med Musselbaren.
Pris: 750 kr per person 

Läs mer och boka!

Hummersafari!

Ni ger er ut i Bohusläns vackra innerskärgård på jakt efter Västerhavets svarta guld – hummern. En oförglömlig båttur med M/S Märta, Janne Bark, ett spännande äventyr när tinorna vittjas och en dag fylld av havets sälta! Turen startar på förmidagen från Slussens hamn. Kaffe och lunchfika följer med på båten. Hemma igen väntar en varm bastu.
Hummersafarin ger sig ut i oktober, lördagar, på förfrågan. Ni kan boka Hummersafarin i samband med att ni har bokat Hummer & Skaldjurspaketet på Slussens Pensionat . 
Pris: 900 kr per person
Välkommen med en förfrågan via mail!

Hummer & skaldjur med musik!

Hösten är hummer- och skaldjurstid i Bohuslän som har världens allra bästa skaldjur. På Slussens Pensionat serverar vi  blåmusslor, hummer, krabba, kräftor och räkor – det mesta från lokala fiskare runt Orust. Hummer & Skaldjurspaketet kan bokas lördagar i oktober.
Med i paketet finns en god dessert och bra musik, övernattning och frukostbuffé på verandan. Vi tänder vår vedeldade finska havsbastu lagom till incheckningen.
Pris: från 2195 kr per person

Läs mer och boka!