Paddling!

Paddla i Nordströmmarna!

Havskajaktur med Upplevelsebolaget som guide i Bohusläns vackra vatten. I Nordströmmarna stryker  ni utmed småkobbar och rundar Bassholmen med sina fågelstränder och sina sommarbetande hingstar. Turen startar vid Gustafsberg utanför Uddevalla och ni åker tillsammans till startpunkten.
Tillbaka på Slussen väntar ett uppfriskande dopp och sen kvällens musikupplevelse och middag. Turen går onsdagar under högsommaren. Ni bokar direkt med Upplevelsebolaget.
Pris 1200 kr per person

Läs mer och boka!

Kajaklyx!

Tre dagar i kajak på sjön med lyxiga kvällar och nätter. Du bor den första natten på Slussens Pensionat, det svenska musikhotellet, och den andra på Villa Sjötorp på Lyckorna. I paketet ingår utrustning och instruktioner, lunchpaket och tre rätters middagar, övernattning och frukost.
På vägen paddlar du i den vackra Havstensfjorden, en lugn pärla bland kustens paddelvatten, väl skyddad från starka västanvindar av Orust gröna sluttningar. Du bokar direkt med Upplevelsebolaget.
Pris: 6000 kr

Läs mer och boka!

Paddla med sälar!

I Havstensfjorden kan vi få uppleva sälar på nära håll och ejdrar och annan sjöfågel. Vattnen är nästan alltid lugna i Bohusläns innerskärgård och sitter du i en kajak för första gången är turen idealisk.
Turen går torsdagar högsommartid, men kan bokas för grupper andra datum. Ni samlas vid Gustafsberg utan Uddevalla och tar er tillsammans till startpunkten. Är ni en större grupp, minimum sex personer, går turen från Slussen. Ni bokar direkt med Upplevelsebolaget.
Pris: 1300 kr per person

Läs mer och boka!