Nu öppnar Hallins Hus – Slussens exklusiva höst- och vinterrestaurang!

Plötsligt händer det! 
Efter alla år med höst-och vinterstängt öppnar vi nu detta paradis på jorden när tiden är som allra bäst.
Viken ligger tyst, dimmorna lättar i morgonljuset, säl och kungsfiskare vågar sig in i hamnen och hela Bohuslän dignar av godsaker. Och vi har tid för varandra.
Pär, vår köksmästare, med sina år på Swedish Taste och 28+ bakom sig och Julian, sommelier och hovmästare från Fiskekrogen, vågade språnget!
De kommer att göra det de brinner för – gastronomi med stora upplevelser i ett litet format. 

 

 

Så här gör ni – bokar ett helt paket – med vedeldad havsbastu, middag & övernattning med frukost. 
Pris: 1995 kr per person ( dryck tillkommer)
Ni checkar in, får säkert en fika om ni är sugna på det, promenerar och hamnar till slut i bastun och njuter av hettan och ett svalt dopp i havet. Väl tillbaka byter ni om till middagen som startar  Kl 19. Vi börjar med en starter, helst utomhus under segel om vindarna tillåter det. Ni slår er ner vid våra två bord. Sen kommer rätterna in lite efterhand till alla samtidigt.  Ni kommer att få en fin guidning genom måltiden och dryckerna av Julian, vår restaurangmaistro och Pär, vår köksmaistro. Efter middagen i glasverandan i Hallins Hus blir det eftersittning, kaffe & avec en trappa upp.

 

BOKNING:
0304-37525
eller
info@slussenspensionat.se

 

De ger sig ut på svampplockning, letar alger i vattenbrynet, söker upp våra närmaste odlare, hittar vänligt uppfödda djur, lite vilt, och plockar hem såklart de bästa skaldjuren.
Det vi serverar tillagas framför allt på kolgrillen utomhus.
Både viner och alkoholfria drycker är noga utvalda för att höja måltiden.
Det finns ingen meny – ni kommer –  så löper kvällen på med x antal rätter. 
I december gör vi upplevelsen julanpassad i den bästa bemärkelsen!

 

 

Vi har öppet lördagar med start den 4 november. 
För er som vill stanna två nätter finns det möjlighet att boka rum och frukost på fredagen.
I december tar vi emot julmiddags / företagsbokningar alla dagar i veckan  och privatbokningar fredagar och lördagar, 1,2,8,9,15 och 16 december. 
I mån av plats är självklart ni som enbart vill boka bord också välkomna!
 
Vi ser fram emot en härlig höst och vinter!
Pär & Julian  / Slussens Pensionat

Pin It on Pinterest