Våra cykelpaket!

Slussens cykelpaket

Ett härligt två dagars cykeläventyr i Slussens vackra omgivningar tillsammans med god mat och musik. Vi har lagt upp en lagom rutt med naturupplevelser och trevliga stopp på vägen. Dag två avslutar ni cyklingen med en båttur i Bohusläns vackra innerskärgård.


Läs mer och boka!

Kust till kust

En lyxig tre dagars cykelsemester. Cykla tvärsöver Orust från västra till nordöstra kusten och låt dig förtrollas av landskapets skönhet. Det är en lugn och avslappnad cykeltur som inte kräver någon större cykelvana. Genom hela vistelsen njuter du av god mat och dryck, och bor genuint och stilfullt på Lådfabriken, Edshultshall och på Slussen Pensionat.


Läs mer och boka!

Cykla i innerskärgården

I omväxlande natur på Orust och fastlandet, förbundet med den vackra Havstensfjorden cyklar ni i eget tempo.  En del av resan går med fina fd ångbåten Gustafsberg II som tuffar runt i vår innerskärgård. Längs med cykelturen finner ni hantverks- och konstnärsateljéer, musselbar och andra mysiga fika- och lunchställen. Övernattning och middagar på Slussens Pensionat och Villa Sjötorp på Lyckorna.


Läs mer och boka!