Bröllop!

Våren och försommaren är bröllopens tid på Slussen!  Då spirar den fräscha grönskan och träden blommar.
Många väljer att vigas utomhus med hav och klippor som bakgrund. Vi har flera trevliga vigselplatser, den mest populära är berget alldeles invid pensionatet där utsikten över Havstensfjorden är magnifik.
Vill ni viga er i kyrkan finns vackra Torps Kyrka ca 2 km härifrån.

Efter vigselceremonin kommer vi ut till er med en brudskål.
Så är det dags för middagen. Vi har dukat fint med linne, ljus och blommor i vår vackra glasveranda över vattnet. Vi serverar en tre rätters bröllopsmeny med ett vin / dryckespaket. Efter desserten serverar vi kaffe och avec. Här finns ett alternativt dryckesval – istället för kaffe och avec kan ni välja att bjuda på ett dessertvin och avrunda med enbart kaffe.
Sen är det dags att bryta bordet och ta plats på dansgolvet. Det är dags för brudvalsen! Och era gäster hakar på och kvällens fest kan börja. Baren är öppen – ni väljer själva hur ni vill göra – ni kan ha helt fri bar, gästerna beställer från vårt ordinarie utbud eller ni begränsar sortimentet på något sätt. Eller kan gästerna beställa och betala själva direkt.
Framåt småtimmarna är det dags att avrunda kalaset. Då kan det vara trevligt med lite enkel vickning,  korv med bröd, Janssons Frestelse eller Pytt i Panna.
Men bröllopstårtan då? Ja den är en fin tradition och en gräslig partykiller. Vi föreslår att ni skippar den eller väljer tårta som dessert.

Hjärtligt välkomna, lovers!

Priser:
Bröllopskuvert med brudskål, tre rätters middag, vinpaket 1+2 gl vin, kaffe och avec (alt. dessertvin), dukning, dekoration, servering och lokal:
från 1200 kr per person, beroende på antal gäster och meny/dryckesval.
Tillägg tårta som dessert: 50 kr
Vickning: 50 – 100 kr

Övernattning:
Vi tror att merparten av era gäster vill övernatta. Vi har ca 70 bäddar på pensionatet och ytterligare ca 20 i grannskapet. Pris från ca 500 kr – 1000 kr per person, inklusive frukost.

Minsta antal för bokning:
Ca 70 personer middag, ca 60 personer övernattning.

 

Pin It on Pinterest