Bröllop!

Våren och försommaren är bröllopens tid på Slussen!  Då spirar den fräscha grönskan och träden blommar.
Många väljer att vigas utomhus med hav och klippor som bakgrund. Vi har flera trevliga vigselplatser, den mest populära är berget alldeles invid pensionatet där utsikten över Havstensfjorden är magnifik.
Vill ni viga er i kyrkan finns vackra Torps Kyrka ca 2 km härifrån.

Efter vigselceremonin kommer vi ut till er med en brudskål.
Så är det dags för middagen. Vi dukar fint med linne, ljus och blommor i vår vackra glasveranda över vattnet. Vi serverar en tre rätters bröllopsmeny av hög kvalitet med utvalda högklassiga viner eller andra drycker. 
Sen bryter ni bordet och tar plats på dansgolvet. Det är dags för brudvalsen! Och era gäster hakar på och kvällens fest kan börja. Baren är öppen – ni väljer själva hur ni vill göra: Ni bjuder på fri bar, ni begränsar sortimentet eller era gäster betalar själva – allt är ok.
Framåt småtimmarna är det dags att avrunda kalaset. Då kan det vara trevligt med en vickning.
Men bröllopstårtan då? Ja den är en fin tradition och en gräslig partykiller. Vi föreslår att ni skippar den eller väljer tårta som dessert.

Hjärtligt välkomna, lovers!

Priser:
Bröllopskuvert med brudskål, tre rätters middag, vinpaket 1+2 gl vin, kaffe, dukning, dekoration, servering och lokal:
1195 kr per person

Övernattning:
Vi räknar med att merparten av era gäster vill övernatta. Vi har 34 rum på pensionatet, 6 i Bakfickan B & B och ytterligare ca 15 i grannskapet. Pris från ca 600 kr – 1000 kr per person, inklusive frukost.

Minsta antal för bokning:
80 personer middag, ca 60 personer övernattning.

 

Pin It on Pinterest