Bröllop!

Våren och försommaren är bröllopens tid på Slussen!  Då spirar den fräscha grönskan och träden blommar.
Många väljer att vigas utomhus med hav och klippor som bakgrund. Det finns flera trevliga vigselplatser, den mest populära är berget alldeles invid pensionatet där utsikten över Havstensfjorden är magnifik.
Vill ni viga er i kyrkan finns vackra Torps Kyrka ca 2 km härifrån.
Efter vigselceremonin kommer vi ut till er med en brudskål.
Så är det dags för middagen. Vi dukar fint med linne, ljus och blommor i vår vackra glasveranda över vattnet. Vi serverar en tre rätters bröllopsmeny av hög kvalitet med utvalda högklassiga viner eller andra drycker. 
Sen bryter ni bordet och tar plats på dansgolvet. Det är dags för brudvalsen! Och era gäster hakar på och kvällens fest kan börja. Baren är öppen – ni väljer själva hur ni vill göra: Ni bjuder på fri bar, ni begränsar sortimentet eller era gäster betalar själva – allt är ok.
Framåt småtimmarna är det dags att avrunda kalaset. Då är det perfekt med en vickning.

Hjärtligt välkomna, lovers!

I våra bröllopskuvert ingår brudskål med påfyllning, tre rätters middag, vin till förrätt, varmrätt och dessert, kaffe och vickning samt dukning, dekoration, servering, lokal och musikanläggning. I priset ingår också två planeringssamtal / möten. 
Vi har förslag på försommar- respektive höstmeny.
Pris per person: 1650 kr

Vi räknar med att merparten av era gäster vill övernatta. Vi har 34 rum på pensionatet och ytterligare ca 15 i grannskapet. 
Minsta antal för bokning:
80 personer middag, ca 60 personer övernattning.

Välkommen med en förfrågan till info@slussenspensionat.se